Lerkrogsvägen 4, 12679 Hägersten
070-218 54 26
info@pma.se

Var en del i ett vinnande lag!

Tillsammans med våra underentreprenörer åstadkommer vi underverk, varje dag!

Vi har ett starkt engagemang av underentreprenörer av olika slag. Dagligen bidrar ett starkt gäng bestående av transportörer, maskinister, stensättare, rörläggare, anläggare, snickare och trädgårdsmästare till framgång i våra projekt. Vill du bli en del av framgången?

Gemensamt för alla våra underentreprenörer är att de delar vår värdegrund, och arbetar efter vår uppförandekod. 
Utöver det har vi några generella formella krav:

  1. Alla underentreprenörer ska ha god ekonomisk grund, ska vara registrerade som arbetsgivare och inte ha några skulder till det offentliga.
  2. Alla underentreprenörer förväntas följa PMAs eller andra projektspecifika ordnings- och skyddsregler. Gemensamt är oftast erforderlig skyddsutrustning och varselkläder.
  3. Alla underentreprenörer ska, om de inte är bundna av byggavtalet mellan Byggföretagen och Byggnads/Seko, ha fyllt i och skickat in blanketten ”UE2021”.
  4. Alla underentreprenörer ska ha fyllt i och skickat in blanketten ”Rättvist byggande”. Den använder vi när vi arbetar tillsammans i något projekt där Stockholms Stad med dotterbolag är slutkund.
  5. All personal hos underentreprenören ska ha genomgått utbildningen ”Safe Construction Training” hos BUC. Den är gratis för alla. Läs mer här: https://buc.se/utbildningar/safe-construction-training-svenska/
  6. All personal hos underentreprenören förväntas ha ID06-kort och registrera sin närvaro på arbetsplatsen.
  7. Omvänd betalningsskyldighet för moms gäller för byggtjänster
  8. Betalningsvillkor är 30 dagar från mottagande av faktura